Víťazi 2013 |
Žilinská gastronomická jeseň 2013 pozná svojich víťazov
Piatok, 22.11. 2013, 01:03
Žilinský klub kuchárov a cukrárov SZKC v spolupráci s Hotelovou akadémiou v Žiline 13. novembra 2013 zorganizoval 2. ročník výstavnej súťaže Žilinská gastronomická jeseň.
Celkovo sa súťaže zúčastnilo 57 súťažiacich v kategóriách: teplá kuchyňa live cooking (18 súťažiacich), studená kuchyňa (23 súťažiacich), príprava slávnostnej misy pre 8 osôb, príprava 3-chodového slávnostného menu, príprava 3 rôznych predjedál, príprava 3 rôznych dezertov.
Výsledky súťaže Žilinská gastronomická jeseň 2013
Teplá kuchyňa - Senior
1. miesto: Tibor Samaranský, Vinum Galeria Bozen – Reštaurácia Matyšák2. miesto: Peter Boocz, reštaurácia New Angus
3. miesto: Marek Ort, viceprezident SZKC
Teplá kuchyňa – Junior
1. miesto: Peter Hubinský, SOŠ Piešťany2. miesto: Patrik Svetlák, SOŠ, Komenského 27, Pezinok
3. miesto: Martin Rúčka, Hotelová akadémia Liptovský Mikuláš
Studená kuchyňa
Zlaté pásmo
Mariana Lovasová, Súkromná hotelová škola EDUCO, NámestovoTomáš Pleva, Hotel Diplomat Rajecké Teplice
Filip Mokoš, Hotel Diplomat Rajecké Teplice
Milan Bušovský, Grand Brasseria, Žilina
Patrícia Kampasová, Hotelová akadémia, Žilina
Dominika Remencová, Hotelová akadémia, Žilina
Klaudia Mäsiarová, Súkromná hotelová škola EDUCO, Námestovo
Kristína Berkyová, SOŠHSaO, Zvolen
Strieborné pásmo
Michal Lukačovič, Hotel Diplomat, Rajecké TepliceVladimír Lokšík, Hotel Diplomat, Rajecké Teplice
Antónia Plevová, Hotel Diplomat, Rajecké Teplice
Štefan Mruzek, Hotel Diplomat Rajecké Teplice
Katarína Romaňáková, Spojená škola Slanická osada, Námestovo
Bronzové pásmo
Roman Pekný, Villa Nečas, ŽilinaMiloš Lachkovič, ŠJ ZŠ kpt. J. Nálepku, Stupava
Hanka Dubeňová, Hotel Diplomat, Rajecké Teplice
Monika Štrbová, Hotelová akadémia Liptovský Mikuláš
Lucia Košútová, Hotelová akadémia Liptovský Mikuláš
Filip Stančík, Hotelová akadémia Žilina
Absolútny víťaz kategórie Senior
Tomáš Pleva a Filip Mokoš, Hotel Diplomat, Rajecké Teplice za slávnostnú misu pre 8 osôbAbsolútny víťaz v kategórii Junior
Mariana Lovasová, Súkromná hotelová škola EDUCO, Námestovo za slávnostnú misu pre 8 osôbPorota
Predseda poroty: František Turek, predseda Tatranského klubu SZKCČlenovia: Miloš Lachkovič, predseda Bratislavského klubu SZKC; Miloš Červenka šéfkuchár Hotela FIS Štrbské Pleso;Jaroslav Uhlár, šéfkuchár Grandhotel Praha Vysoké Tatry, člen Gourmet klubu; Peter Pikovský, šéfkuchár Grandhotela Starý Smokovec, člen Gourmet klubu; Michal Baniar, Gerardin Púchov, člen SZKC a tiež Gourmet klubu; Beáta Rabianska,MOV SOU Veľká, Poprad; Dáša Korenková, cukrárka Golf Internacional Veľká Lomnica; Radoslav Pabiš, šéfkuchár Hotela Autis Vysoké Tatry.
Zdroj: Žilinský klub kuchárov a cukrárov SZKC
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára