utorok 16. septembra 2014

Prečo podporiť Žilinskú gastronomickú jeseň

12 Dôvodov prečo podporiť Žilinskú gastronomickú jeseň 

Ukážka z prezentácie studenej kuchyne

  1. Pomôžete zviditeľniť kultúrne dedičstvo Slovenskej Gastronómie 
  2. Umožníte oživiť tradičné postupy Slovenských regionálnych kuchýň 
  3. Spojíte odbornú verejnosť z oblasti Reštaurácii ,Hotelierov a Cukrárov
  4. Motivujete mladých kuchárov a cukrárov
  5. Pomôžete spojiť profesionálov a študentov
  6. Priblížite sa ku novým trendom v gastronómii 
  7. Spoznáte spoločnosti a firmy, ktorých spája svet Gastronómie
  8. Máte možnosť zúčastniť sa zaujímavých prednášok na témy z oblasti F&B
  9. Zviditeľníte svoj produkt alebo službu pred 2500 návštevníkmi
  10. Stanete sa súčasťou našej PR kampane
  11. Stanete sa partnerom podujatia
  12. Strávite príjemný deň

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára