Členovia

Šéfkuchár hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach Vladimír Lokšík tvrdí

 „Guláš je ako človek. Ani jeden nie je rovnaký. Jeho chuť a vôňa sú vždy chuťou a vôňou krajiny či regiónu.“ Do jeho gulášového repertoáru patrí aj „bakapka“ z Líbye - z jahňacieho mäsa, koreňovej zeleniny, cícera, paradajkového pretlaku a zemiakov.





Zoznam členov:

Meno a priezvisko
Marek Turek
Milan Bušovský
Roman Pekný
Vladimír Lokšík
Marián Dubeň
Miroslav Gemzický
Andrej Olašák
Lukáš Mišejka
Tibor Cesnek
František Plavý
Matej Kolárik
Juraj Vričan
Ladislav Botoš
Tomáš Pleva
Tomáš Smutný
Filip Mokoš
Martin a Kamenčíková
Andrej Benian
Štefan Mrúzek
Róbert Pfitzner
Marián Goruša
Juraj Hoferica
Zdeno Síkora
Filip Chovaník
Ján Nemček
Michal Lukačovič
Ivan Kríženecký

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára