piatok 17. októbra 2014

12 Dôvodov prečo podporiť Žilinskú gastronomickú jeseň

12 Dôvodov prečo podporiť Žilinskú gastronomickú jeseň  


Vážený partner

,,Ukázalo sa, že ľuďom sa veľmi páči, keď sa môžu stretnúť a počúvať ľudí, ktorí rozprávajú o veciach, na ktorých záleží. Je to taká renesancia vedomostí, skúmania a objavovania, na ktorej sa môžu rôzni ľudia zúčastňovať rôznym spôsobom.  Chris Anderson“  

Súťažná výstava ŽILINSKÁ GASTRONOMICKÁ JESEŇ vznikla z
myšlienky ,,obnovy kultúrneho dedičstva slovenskej gastronómie“ samostatne organizovaného podujatia,  ktoré umožňuje ľuďom stretnúť sa a spoločne zažiť atmosféru z oblasti kuchárskeho života. Podujatie Žilinská Gastronomická Jeseň je kombináciou živých vystúpení kuchárov s prezentáciou studených mís, ako aj cukrárenských výrobkov.  


Poslaním je odovzdávanie skúseností, rád a hodnôt mladšej generácii kuchárov.
Účelom je zviditeľnenie jednotlivca, ako aj skupiny v kulinárskej oblasti.
Úlohou  je  podnietenie intenzívnej diskusie na tému F&B na Slovensku.
Pridanou hodnotou akcie je  možnosť nadviazať vzťahy s odborníkmi a možnosť vytvorenia nových priateľských či pracovných vzťahov.
  
12 Dôvodov prečo podporiť Žilinskú gastronomickú jeseň   

  • Pomôžete zviditeľniť kultúrne dedičstvo Slovenskej Gastronómie  
  • Umožníte oživiť tradičné postupy Slovenských regionálnych kuchýň  
  • Spojíte odbornú verejnosť z oblasti Reštaurácii ,Hotelierov  a Cukrárov 
  • Motivujete mladých kuchárov a cukrárov 
  • Pomôžete spojiť profesionálov a študentov 
  • Priblížite sa ku  novým trendom v gastronómii  
  • Spoznáte spoločnosti a firmy, ktorých spája svet Gastronómie 
  • Máte možnosť zúčastniť sa zaujímavých prednášok  na témy z oblasti F&B 
  • Zviditeľníte svoj produkt alebo službu pred 800 návštevníkmi 
  • Stanete sa súčasťou našej PR kampane 
  • Stanete sa partnerom podujatia 
  • Strávite príjemný deň     


Ďakujeme že ste sa rozhodli podporiť toto podujatie a umožniť mladým ľuďom nájsť cestu ku  kuchárskemu umeniu, ktoré je súčasťou nášho kultúrneho dedičstva.  
                                                                                                   Tím Žilinských Kuchárov a Cukrárov

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára